vineri, 31 mai 2013

Povestea unei directionere.

Asa cum v-am obisnuit deja,avem noul interviu al zilei.
De data aceasta este vorba despre o directionera foarte cunoscuta de catre voi,si anume Maria Jane.
Intrebata de catre echipa 1D Magazine ce inseamna pentru ea one direction si cum a devenit directioner ea ne-a raspuns cu mult drag si mai ales emotie,gandindu-se la vremurile vechi pe cand era la inceput de drum.

Maria,spune-ne povestea ta!Cum ai devenit directioner?

Sincera sa fiu, inainte sa fiu directioner am fost un vag hater.
 Ii puneam in aceeasi oala pe 1D si JB, comentam de cate ori se putea despre ei, radeam pe la scoala, pe la inceputul lui 2012. Pana cand una din prietenele mele cele mai bune mi-a aratat WMYB prin iunie 2012, si m-am indragostit de Niall.
 Imi placeau baietii blonzi, ce sa mai, muream dupa ei. Si cand am ajuns acasa, am inceput sa caut Funny Moments cu ei pe YT. Si am vazut cateva, si am ajuns la Video Diaries.
 Si de acolo... totul e istorie.

Trupa One Direction ce inseamna pentru tine?

Ce inseamna ei pentru mine? Ei bine, si aici voi fi la fel de sincera.

 Imi place muzica lor, e okay, insa... nu cred ca asta e motivul pentru care am fost, sunt, si voi fi directioner. Imi pare extraordinar de rau cand vad ca li se scriu versurile si compun melodiile, si atunci cand li se da putin liber, sunetul si impresia merge spre rocky (comparati UAN cu TMH). Oricum, motivul pentru care ei inseamna ceva pentru mine sunt, ei bine, pur si simplu ei.
 Nu cred ca am un motiv, doar ca... m-am indragostit. Le ador energia, dragalasenia, pe ei. Au devenit mai mult decat o trupa pentru mine, sunt ca niste prieteni dragi, din aceia din care gasesti atat de putini intr-o viata. Sper si acum ca vreodata o sa le pot spune cat de mult inseamna pentru mine si dupa vom deveni BFF si etc, dar daca nu o sa se intample... ma multumesc si cu simplul fapt ca stiu ca sunt acolo. 

Ii multumim ca ne-a acordat acest interviu si speram ca intr-o buna zi va avea sansa sa le multumeasca pentru tot ce au facut bun in viata ei.

Poza sau mai bine zis colajul ales de Maria reprezentativa a tot ce inseamna One Direction pentru ea.





Articol realizat de Yasmina.

joi, 30 mai 2013

Sugestii fan-ficuri.

   

         Noua rubrica "Sugestii fan-ficuri" a fost creeata pentru a va ajuta,pe voi ,cititorii de fan-ficuri sa gasiti mai usor.Eu sunt un mare fan al ff-urilor asa ca am o lista destul de lunga,sper ca sugestiile mele sa va fie de ajutor.


          Saptamana asta o sa va dau 5 dintre fan-ficurile mele preferate:


           1."My crazy life"-un fan-fic care m-a cucerit din prima. http://www.wattpad.com/story/3589219-my-crazy-life-one-direction

           2."Catch my breath" - nu am cuvinte pentru acest fan-fic.
http://www.wattpad.com/5555719-catch-my-breath-a-louis-tomlinson-fan-fiction

          3."One chance to love you" - continuare fan-ficului "Catch my breath".
 http://www.wattpad.com/story/4232701-one-chance-to-love-you-sekuel-to-catch-my-breath

         4."For her skater heart" - un fan-fic care sigur te va emotiona. http://www.wattpad.com/story/1753507-for-her-skater-heart-one-direction-fan-fic

         5."For his dangerous feelings"-un fel de continuare a fan-ficului "For her skater heart".
 http://www.wattpad.com/story/4174961-for-his-dangerous-feelings-one-direction-fan-fic


       Acestea sunt cele 5 fan-ficuri pe saptamana aceasta.Sper sa va placa la fel de mult cum imi plac mie..




        Articol realizat de Julia.

A aparut noul numar 1DM!


Interviul Zilei

Salutări. Astăzi o avem în vizor pe Tania Rus , o directioneră cunoscută sub porecla de Taco , care ne-a răspuns întrebării "Ce înseamnă One Direction pentru tine ? ". Ei bine, priviţi răspunsul . 

" " There's nothing left, I used to cry...", se auzea Torn în căştile mele în timp ce inima mea bătea din ce în ce mai tare şi simţeam că mă îndrăgostesc dintr-o dată de 5 băieţi . Da, One Direction mi-au schimbat în totalitate viaţa , şi o vor face toată adolescenţa mea pentru că sunt acea trupă unică pe care nu poţi să nu o iubeşti . Niall, Zayn, Harry , Louis şi Liam sunt acei 5 băieţi pe care îi voi iubi întotdeauna, ca în prima zi în care i-am văzut . Always a directioner ! "

Iar aceasta este poza care pentru Tania semnifică cel mai mult în viaţa de directioner :


















Acest articol v-a fost oferit de Floo' . 

miercuri, 29 mai 2013

Rock me video?

Se zvonește că pe 4 iunie va apărea videoclipul ” Rock Me ”



Și eu am văzut , că , într-o zi , pe Wikipedia scria această chestie :

Fanii sunt foarte fericiți , și așteaptă ziua de 4 iunie .

Dar , se zice că Niall va săruta un model în videoclip , și altele . Dar eu , sincer , nu prea cred în aceste zvonuri.

Ei bine , va trebui să așteptăm până pe 4 iunie , ca să vedem dacă este adevărat .


Articol realizat de - Denii . 

Interviul zilei

 Astăzi avem un alt directioner dedicat care ne-a răspuns întrebării "Ce înseamnă 1D pentru tine ?  " . Este cunoscută pe internet pentru că a dat foc unui poster cu o trupă pe care nu o suportă [Nu dăm nume pentru că nu vrem conflicte ] apoi şi-a făcut o poză şi în cele din urmă a postat-o pe reţeaua de socializare Facebook. Ea este Bianca Maria!

,, One Direction, mi-a schimbat viaţa! Cu ei am trecut prin clipe groaznice, dar şi minunate! Ei m-au făcut să aflu mai multe despre lume *laugh* . Să văd ce e muzica adevărată,să am sentimente.Când eram la concert şi înafară, când i-am "întâlnit" cu privirea simţeam că leşin.Simţeam că viaţa mea se termină.Emoţiile erau uriaşe. Când Niall mi-a zâmbit, mi s-a făcut rău , iar când Zayn era foarte aproape de mine , inima era dincolo de putere. De la ei am învăţat multe lucruri . Am învăţat de la Liam să iubesc indiferent de situaţie . Am mai învăţat de la el să am mai multe sentimente. De la Louis am învăţat să îmi placă morcovii, să mă uit la Superman, să iubesc animalele . De la Zayn, să nu fac diferenţe de religie, să am grijă de cei din jurul meu . De la Harry, am învăţat sa fiu perversa, sincer. Iar Niall, din prima clipă în care nu ştiam cine e , am văzut o poză oarecare cu el pe net . M-a atras, iar când am văzut cine e, ce e, un ruşinos . Aveam atâtea în comun cu ei, într-un cuvânt, VIAŢĂ! "

Poza cu băieţii care înseamnă cel mai mult pentru Bianca este aceasta :

























Acest articol v-a fost oferit de Floo'.

marți, 28 mai 2013

Lacrimi in timpul concertului!




     










  In timpul concertului din turneul ''Take me Home'', tanarul si sarmantul Zayn Malik a inceput sa lacrimeze in timp ce canta vestita melodie '' Summer Love '' ce probabil are valoare emotionala foarte mare pentru el.
Atat publicul din Lisabona  cat si ceilalti patru membri ai trupei s-au emotionat  vazand-ul pe Zayn plangand astfel incat ceilalti baieti au mers la el imbratisandu-l si Malik a prins din nou forta pentru a termina partea lui de solo.
Un gest foarte frumos si putem spune frateste ca ceilalti membri au sarit sa il incurajeze si sa ii dea putere sa cante mai departe.
Aveti un link mai jos unde puteti vedea o parte mica  din moment :
http://24.media.tumblr.com/c8dfb79aa6c13dd495f8fd6efa24d2cf/tumblr_mnequaDtYx1rvzco7o2_250.gif

        
           








            Articol realizat de Julia si Yasmina.

duminică, 26 mai 2013

Mesaje de la directionere .

Astăzi o avem pe Giutsa Horan care ne-a răspuns la  întrebarea : Ce înseamnă 1D pentru tine ? ” 

 La această întrebare , Gia ne-a răspuns :

” Pentru mine inseamna mult. Inseamna daruire , pasiune , vis , iubire , joaca , sensibilitate , tarie . Ei mi’au deschis ochii spre o alta lume. O lume pe care nu aveam s’o vad niciodata. O lume perfecta . O lume in care nu multi pot trai la maxim . ” .

Poza semnificativă cu 1D a Giei .



Articol realizat de - Denii .

sâmbătă, 25 mai 2013

Surprize pentru UK și Irlanda ?

Se pare că 1D vin cu mai multe surprize pentru UK și Irlanda .


More shows at London and Manchester are now on sale! 1st June Manchester and 8th June London!! Incredible, thank you!
Cant believe it !! We are adding extra dates in Manchester 1st June and London 8th June 2014. You guys are amazing !! :)


ahhhhhhhhhhh just found out the croke park show is sold out..holy shit! im sooo excited to announce a 2nd night 25th of may..is now on sale

Tickets are on sale! Please remember to only buy from official outlets. There's some pesky people out there, can't wait to see you!! Gaahh

UK/Ireland! Tickets for 1D's stadium tour are now on sale! 1DHQ x

Tickets just went on sale for the UK & Ireland stadium tour! Go get some, we can't wait to see the crowds! :D



Cei din UK și Irlanda sunt foarte norocoși . . . Din păcate pe la noi nu vin .

Acest articol v-a fost oferit de - Denii .



Motiv de bucurie!

Biletele pentru turneul ''Where We Are'' s-au vandut in numai 6 minute.
100k de bilete,cu siguranta peste asteptarile baietilor deoarece chiar ei au recunoscut ca nu credeau ca vor umple stadioanele , dar s-au inselat.
Biletele au fost sold out , prin urmare au mai fost adaugate bilete dar din pacate pentru directionerele care mai aveau o speranta s-au vandut si acelea.


Fandomul intreg este in extaz asteptand cu nerabdare anul 2014.Va fi cu adevarat un an incendiar plin de momente frumaose.






Articol realizat de Yasmi.

Mesaje de la directionere

  
            Primul mesaj:



          Ne-am gandit ca ar fi o idee sa intrebam directionerele ce inseamna pentru ele 1D asa ca asta am facut.
          Andreea Tudora ne-a raspuns la aceasta intrebare,iar raspunsul ei este:

           " Oh shit. One Direction.. Pentru mine inseamna o vara plina de momente speciale. De ce o vara ? Pentru ca atunci i'am descoperit. Chiar daca ziceam ca nici nu vreau sa aud de ei pentru ca eram constienta de ce va urma [ ma voi atasa foarte mult de ei ], si nu voiam sa.. Sa sufar pentru ca asta se intampla de fiecare data cand aflam ca Niall are o posibila iubita [Niall fiind my crush :))) ]. Insa.. Intr'o noapte i'am visat :)). Era vorba ca eram in mall cu niste colegi si Zayn a venit si mi'a cerut un autograf si muuulte s'au intamplat de atunci. Momentul meu preferat a fost cand am stat treaza pana la 6 dimineata sa ma uit la V.M.A's si de fiecare data cand castigau la categoria la care au fost nominalizati, tipam, dadeam cu pumni si cu capul de pereti si strigam ca animala pe balcon.. De fericire.One Direction sunt motivul pentru care am increderea asta "oarba" in mine.. Unii ii spun "narcisism" . Insa daca pana si 1D imi spun pentru 3 minute 27 ca sunt frumoasa, asta e ceva :)).Multa lume m'a intrebat chestia asta.. Insa.. Pur si simplu am ataaat de multe de spus incat... Imi uit cuvintele. :))"


              Ii multumim de raspuns si speram sa ne urmareasca in continuare revista.  



        Articol oferit de  Julia.

One Direction sustine Stand Up To Cancer UK

Baietii de la One Direction vor dona din vanzarile din bilete de la fiecare concert 50% . 
Ei sustin fundatia Stand Up To Cancer UK .
Incepand cu anul vitor,cand incepe turneul ''Where We Are'' baietii vor dona
£200,000 pentru fiecare concert separat.





 Un gest de-a dreptul adorabil si demn de respectat spunem noi.












Articol oferit de Yasmi.

vineri, 24 mai 2013

Coperta cartii "Where We Are: Our Band, Our Story" publicata!

Dupa prima lor carte care a avut un mare succes la nivel national cat si mondial,baietii de la One Direction isi lanseaza a doua  carte numita "Where We Are: Our Band, Our Story".Recent coperta cartii a fost publicata de catre managmentul baietilor.
Data lansarii cartii nu se stie momentan dar cu siguranta vom afla cat de curand.
Directionerii se gandesc la continutul cartii.
Oare va fi asemanatoare ca prima?Vor vorbi mai mult despre fanii lor?
Oare ne vor povesti senimentele lor atunci cand castiga un premiu ?
Oare  le vor multumi fanilor pentru munca depusa de a lungul acestor 3 ani aproape 4?
Oare cartea va fi publicata in data de 23 iulie?
Tot ce avem de facut este doar sa asteptam.Sa ne inarmam cu multa rabdare si entuziasm.
 



Articol realizat de Yasmi.

Virtual Team,cel mai indragit site de catre directionere!

 
















Virtual Team este primul site romanesc care a observat trendurile directionerilor romani.Ei ne-au apreciat munca in timp ce altii aruncau cu noroi in noi.
Primul trend observat de V-team se numeste: ''Romania Needs 1D'' apoi au urmat ''Romania Is Proud Of 1D'' si ultimul dar nu cel din urma trend observat este ''We Want 1D On X Factor Romania'' cand era mare intrebare daca vor veni in Romania.(ceea ce nu sa intamplat)

 

















De la aceste articole avea sa se lege o prietenie intre un site minunat cu directionerele din Romania.
Nu am intrerupt legatura niciodata ba din contra am incercat din rasputeri sa o mentinem si am reusit.
Am comunicat pe site-urile de socializare si in cele din urma ne-am apropiat.
Cand a venit vremea sa le rasplatim munca,ne-am adunat fortele si am votat pentru ei deoarece meritau pe deplin premiul pentru ''Cea mai citita revista virtuala''.(care evident au castigat-o)
Poate multi dintre voi nu stiti dar recent acest site a sarbatorit 6 ani de existenta de la infiintare, care este un prilej de bucurie,de satisfactie si le dorim ca pe vitor sa ajunga la cati mai multi ani sa sarbatoreasca.Noi,directionerele le-am facut un mic cadou care speram ca le-a umplut inimile cu fericire.

Acum ca stiti povestea va oferim un mic interviu cu V-team,site-ul care ne-a sustinut mereu .








1. Cum a luat ființă Virtual-Team? Care este povestea site-ului?
                        
Virtual-Team a luat ființă în anul 2007, deci are la activ deja 6 ani de activitate. Ziua de 18 mai a adus crearea unui forum, într-o perioadă în care forumurile erau un mare trend. De atunci s-a auzit pentru prima oară de Virtual-Team, și de atunci sărbătorim ziua de 18 mai ca zi oficială pentru acest proiect. Totul a pornit de la o dorință de a avea un loc în care să împărțim aceleași idei și să dezvoltăm o comunitate frumoasă. Pentru o scurtă perioadă am mai avut un id de messenger pe care eram activi, un post de radio online și ulterior am trecut la site. De la apariție, site-ul a preluat partea mai serioasă a proiectului și s-a tot dezvoltat continuu, dovadă a ceea ce vedeți astăzi pe virtual-team.is-great.net. La forum am renunțat definitiv în 2011, astfel că site-ul s-a putut bucura de o mai mare atenție. Odată cu trecerea asta, Virtual-Team a făcut un pas important de la care nu s-a abătut nici în ziua de astăzi, adică și-a propus să pună preț pe calitate, nu pe cantitate, să judece obiectiv și să încerce să evolueze. Toate astea fără a obține nimic în schimb.

2. Ce înseamnă pentru voi Virtual-Team?

Pentru mine, realizatorul proiectului, Virtual-Team e, indiscutabil, o parte importantă din viața mea. Am evoluat considerabil alături de acest proiect, proiectul – la rândul lui a evoluat considerabil în tot acest timp, dovadă că lucrurile au fost tratate mereu la modul cel mai serios. Sper ca aceleași cuvinte „de bine” să le auziți și din partea celorlalte persoane care mai colaborează sau au colaborat cu Virtual-Team.

3. De unde v-a venit ideea să scrieți articole despre trendurile direcționerilor români  ("Romania Needs 1D'' și “Romania Is Proud Of 1D" "We Want 1D On X Factor Romania") ?

Am descoperit întâmplător trendurile realizate de direcționerii români într-un moment în care distribuiam pe Twitter articolele postate pe site. Auzisem despre nebunia One Direction cu câteva luni în urmă, dar pe site nu am avut niciun articol despre ei până la momentul respectiv. Am văzut în trendurile astea un prilej excelent de promovare pentru țara noastră, ținând cont că ele au fost propulsate în topul celor mai comentate 10 subiecte la nivel global. Ca urmare, a fost o decizie instantă de a vorbi pe site despre ele și, până la urmă, lucrul pe care l-am făcut nu a fost decât unul minor: am apreciat ceva ce merită apreciat. Cam așa a funcționat și cam așa funcționează Virtual-Team.

4. Ce reacție ați avut când ați fost ''asaltați'' de către fanele 1D cu mesaje pe site-ul oficial, dar și pe Twitter?

A fost o reacție total neașteptată. Asta în mod sigur. Am mai avut articole despre anumiți artiști care au apreciat conținutul nostru și l-au redistribuit pe rețelele lor de socializare, dar niciodată un feedback atât de mare. Pe Twitter în momentul acela am răspuns la fiecare mesaj pe care l-am primit, și nu a fost deloc ușor. Veneau în continuu mesaje, fiecare secundă aducea pe puțin 5, deci imaginați-vă cât de greu a fost să păstrezi un ritm constant, astfel încât să le răspunzi cu aceeași monedă celor care ți-au scris și te-au apreciat. Am făcut apoi o conexiune și ne imaginam imposibilitatea celor de la One Direction de a face același lucru. Noi am răspuns mai mult de 3 ore la toate mesajele primite. Dar a fost o adevărată plăcere să facem asta.

5. Cum de v-ați apropiat atât de mult de direcționere, când puteați foarte bine să le ignorați sau să vă axați pe alt fandom, și cum ați aflat de ele?

Noi ne apropiem de toată lumea care apreciază proiectul Virtual-Team, iar direcționerele din România au demonstrat că au făcut acest lucru. Am aflat despre ele chiar în momentul în care am primit un feedback de pe urma articolelor scrise despre trenduri. Evident, ne imaginam că și One Direction au fani în România, dar nu am crezut niciodată că ei sunt atât de mulți. Și când sunt atât de mulți fani care iubesc un lucru și te mai și apreciază, n-ai de ce să-i ignori. Sau cel puțin n-ar fi corect să faci asta.

6. De ce ați ales să ne ajutați, automat prin articolele voastre ne-ați creat o imagine pozitivă și nu negativă cum o fac alții, catalogându-ne inculte etc.?

E un lucru normal să apreciezi ceva ce merită apreciat. Am mai spus. Cu ce drept să consideri pe cineva incult atâta timp cât nu face altceva decât să creadă în visul lui? Voi ați demonstrat că aveți un vis și că sunteți capabile să faceți orice pentru el. Articolele de pe virtual-team.is-great.net nu au reflectat decât un adevăr desprins din lucrurile realizate. Nu am postat niciodată materiale pentru numărul vostru mare, nu v-am îmbătat cu apă rece, câștigându-vă de partea noastră și spunându-vă lucruri care, în mod sigur, nu aveau cum să se adeverească, ci doar am reflectat o realitate. Dacă voi ați apreciat acea realitate și ați revenit pe Virtual-Team, înseamnă că ajutorul a fost reciproc.

7. Ce părere aveți despre fanele One Direction din România?

Putem fi siguri de câteva lucruri: fanele One Direction din România sunt extrem de numeroase și își merită indiscutabil titulatura de „fan” pentru felul în care-și fac treaba.  Nu le cunoștem personal, dar sunt niște persoane minunate care se oferă mereu să ne ajute atunci când avem nevoie. 

8. Cum credeți că va evolua Virtual-Team? Unde îl vedeți peste 5 ani?

Aș vrea să știu și eu cum va evolua Virtual-Team în următorii 5 ani. Chiar aș fi curios! E greu totuși de anticipat. Important e să reziste. Dacă o va face și ne vom reauzi peste 5 ani cu un alt interviu, cu siguranță veți sesiza că a evoluat. Asta vă pot garanta! :)

9. Cea mai mare realizare a echipei Virtual-Team?

O variantă ar fi să considerăm cea mai mare realizare chiar faptul că am rezistat 6 ani sub același nume, fără ca acest proiect să fie într-un fel sau altul influențat. Statistic vorbind, indiscutabil, cea mai mare realizate e premiul pentru „Cea mai citită revistă online”, pe care l-am obținut chiar luna trecută în cadrul galei Radar de Media. Până la urmă, e important că putem vorbi despre realizari, și chiar nu mai contează dacă ele sunt mari sau mici, atâta timp cât sunt.

10. Un mic mesaj pentru toate direcționerele care vă apreciază?

Vă mulțumesc tare mult pentru toate aprecierile și pentru că ne ajutați mereu să facem diferența atunci când avem nevoie! N-aveți idee de fapt cât de mari sunt mulțumirile! Sper să citiți în continuare virtual-team.is-great.net și să continuați să credeți cu tărie că într-o zi vă veți vedea preferații și aici în România! Un VT HUG mare cât să vă cuprindă pe toate!


Daca doriti sa cititi sau sa aflati mai multe despre V-team aici  este site-ul oficial: http://virtual-team.is-great.net/
Twitter: https://twitter.com/vteam

Acest articol a fost realizat de catre Yasmina.

duminică, 19 mai 2013

Is Payzer back ?

Azi , Danielle a postat această poză pe Instagram . Ei bine, poate doar pare un simplu peisaj de sfârşit de primăvară, dar nu e . Este locul unde ea şi Liam au avut primul sărut, unde a luat naştere Payzer . Odată cu asta, întrebările au început să curgă . Cu toţii ne întrebăm dacă Payzer s-a întors sau dacă Danielle doar îşi aduce aminte de acele clipe . 
Această poză a înnebunit tot fandomul şi a dat toţi directionerii peste cap . Din câte se spune , Danielle şi Liam nu prea au mai dat semne de viaţă după postarea publicată de Danielle pe pheed-ul ei, în care spunea că din păcate se desparte de Liam . 
Aici aveţi poza cu ei la naşterea celui mai frumos romance, numit Payzer :

















Acest articol v-a fost oferit de Floo'.

luni, 13 mai 2013

Directionerii au talent !

Și directionerii au talent ! La desenat . Uitați câteva desene făcute de niște directionere cu mult talent . 













Directionerii chiar au talent ! :)

Acest articol v-a fost oferit de - Denii . xx 







În viitor pe pământ românesc ?

După cum bine ştiţi muzixx.ro a publicat un articol numit "2014 îi aduce pe One Direction în România?" iar majoritatea directionerilor au intrat într-o stare isterică . Articolul a înnebunit să spunem 70-80 % din directionerii României, iar restul încă nu au aflat. Putem spune că 10 % din ei nu cred, deoarece au mai auzit n zvonuri de peste tot, iar toate au fost doar alarme false.  Dacă o luăm aşa, desigur că putem spune ca e doar o persoană cu intenţii amuzante care are chef de glume. Majoritatea dintre directioneri au spus un "DA" hotărât venirii lor în România şi deja au început să strângă bani pentru concert.Din nou, se zvoneşte că cel mai ieftin bilet ar fii între 100 şi 300 de roni iar cel mai scump, adică cel VIP este 800 de roni . Nu renunţăm la posibilitatea de a fii un simplu zvon, dar nu renunţăm nici la entuziasmul venirii băieţilor în Bucureşti, la Arenele Romane sau în Parcul Izvor.
Aici aveţi o poză cu titlul articolului publicat de muzixx.ro .

Voi ce spuneţi directionerilor, adevărat sau fals?



Acest articol v-a fost oferit de Floo'.

duminică, 12 mai 2013

Oare o fi adevarat?

Se pare ca in Italia ar fi un afis cu concertele baietiilor nostri din 2014.Pe lista se spune ca apare si Romania.Directionerii romani sunt confuzii.Oare sa creada sau nu?Nu ramane decat sa asteptam pana anul viitor.
Articol oferit de Julia

sâmbătă, 11 mai 2013

One Big Announcment

Dupa cum probabil ati auzit baieti nostri au un anunt foarte important pentru noi.
Vestea a venit acum 2 zile si a reusit sa inebuneasca tot fandom-ul in numai cateva minute.Deoarece directioneri vor avea de asteptat 5 ZILE pana la aflarea marelui anunt.Fanii vazand ca sa creat un site special doar pentru acest anunt au inteles ca este ceva serios si foarte important,ceea ce a  adus spaima,confuzie si nerabdare in Fandom-ul nostru.Site-ul unde putei vedea ca timp a mai ramas pana la marea veste il gasiti in linkul urmator: http://www.onebigannouncement.com/
Directionerii din intreaga lume au venit cu eventuale presupuneri in legatura cu anuntul,unele mai rautacioase ,altele mai ''normale'' .
Majoritatea erau legate de indragitele Video Diaries,un al treilea album acoustic,ieftinirea biletelor la concerte si ultimul dar nu cel din urma concedierea managmentului nesuportat de directionerii din intreaga lume.Directioneri erau ingrijorati cum vor rezista atatea zile si nerabdatori au inceput sa le scrie baietilor incontinuu sa le dea un mic indiciu despre ce este vorba.Ce mai ramane de facut este doar sa asteptam marele anunt si sa ne rugam ca vom supravietui pana atunci.








 Articol realizat de Yasmi.