vineri, 19 iulie 2013

Beliebers vs Directioners

 Alta "lupta" intre directioners si beliebers a luat amploare.
Dupa ce noul single "Best Song Ever" al baietilor a fost pus pe internet inainte de termenul oficial,vina fiind a celor de la ITunes,belieberii au avut unele lucruri de comentat facandu-i pe directioneri "fani rai" si " nu apreciaza ceea ce li se ofera".  Directionerii au raspuns imediat reprosurilor cu un trend care a ajuns in WorldWide Trends. Acesta fiind  #BeliebersShutUpAndMakeUsASandwich. Directionerii au avut si ei de zis unele lucruri printre care si faptul ca belieberii sunt invidiosi ca directionerii au ascultat deja noua melodia in timp ce ei asteapta  in continuare HeartBreaker.
 Nici belieberii nu au stat pe ganduri si au facut un trend care a ajuns de asemenea in WorldWide Trends : #DirectionersWeWillMakeYouASandwichSOON.
  Intre belieberii si directioneri va fii mereu ceva. Ceva nu prea bun. Deoarece  sunt doua dintre cele mai mari fandom-uri din lume si amandoua sunt la fel de puternice aratand asta prin diferitele lucruri facute pentru idolii lor.
Aceste doua fandom-uri vor fii intotdeauna intr-o lupta pentru locul 1. Chiar daca este putin cam prostesc avand in vedere ca Justin si cu baietii chiar se inteleg si nu au nici  macar o problema unul cu celalalt.
Rivalitatea va exista mereu .
    Best Song Ever:


         HeartBreaker:

- Raluca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu