duminică, 17 martie 2013

One Direction

One Direction  este o trupă britanică care a luat ființă în 2010, când Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan și Liam Payne au participat individual la concursul X Factor Marea Britanie.












Primul lor single "What makes you beautiful" a fost lansat în august 2011, este foarte apreciat de critici și face ravagii în întreaga lume. Albumul de debut se numește "Up all night" și a devenit cel rapid vândut album de debut al anului 2011 (138.631 de copii în prima săptămână).
După ce au cucerit piața britanică, băieții de la One Direction au cucerit-o și pe cea americană, urmând ca pe 3 decembrie 2012 să susțină un concert la Madison Square Garden, concert pentru care într-un singur minut s-au vândut nu mai puțin de 20.000 de bilete.



Membri




S-a născut la 1 februarie 1994 în Bromsgrove, este din Holmes Chapel și are o soră mai mare pe nume Gemma. Părinții lui, Anne Cox și Des Styles, au divorțat când el avea doar 7 ani, iar mai târziu, mama lui s-a recăsătorit cu Robin Twist. De mic copil, Harry iubea muzica, fapt ce l-a îndrumat să meargă la X Factor Marea Britanie.
Zayn Malik



 A văzut pentru prima dată lumina zilei la 12 ianuarie 1993 în Spitalul Sf.Luke. Tatăl pakistanez și mama englezoaică, Malik mai are 3 surori:Doniya, Waliyha și Safaa, cu care se înțelege foarte bine.


Louis Tomlinson

S-a născut la 24 decembie 1991 și are 5 surori mai mici:Georgia, Charlotte, Félicité, Daisy and Phoebe. Membrul trupei One Direction a spus că Robbie Williams a avut mereu o mare influență asupra lui și că îl idolatrizează. În 2011, mama și tatăl lui vitreg au hotărât să divorțeze.


Liam Payne


S-a născut la 29 august 1993 și are două surori mai mari pe nume Ruth, respectiv Nicola. El a participat la 14 ani la audițiile X Factor, dar Simon Cowell i-a spus să revină peste 2 ani. Și așa a făcut: în 2010 a participat din nou la X Factor si a ajuns în celebra trupă One Direction.







Niall Horan 

S-a născut în Irlanda la 13 septembrie 1994. Părinții lui, Maura Gallagher și Bobby Horan, au divorțat în 1998, iar după ceva timp mama lui s-a recăsătorit. Pentru câțiva ani, el împreună cu fratele lui mai mare au locuit cu mama, după care s-au mutat cu tatăl lor. Băiatul cântă de când era mic la chitară, iar într-un interviu a spus ca ea este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată de Crăciun.




 Premii şi nominalizări
În 2011, One Direction a câștigat 3 premii din cadrul 4Music Awards, iar în 2012 un premiu Brit Awards și 2 premii Kids'Choice Awards. Să nu uităm și locul I pentru cel mai bun album din topul Billboard 200. Recent, au fost nominalizați în cadrul premiilor MTV Video Music Awards, unde au câștigat toate cele 3 premii.La premiile European Music Awards au câştigat 2 din 3 premii.










Acest articol v-a fost oferit de admina  Flo' cu ajutorul adminei -Julia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu