luni, 18 martie 2013

Test

Rezultate:

MAJORITATEA "A"
Eşti compatibilă cu Niall.Te înţelegi foarte bine cu un tip ca Niall.
Între tine şi blondinul din One Direction s-ar putea înfiripa o mare iubire. Dulceaţa şi sensibilitatea lui te fac să te topeşti după el. În ceea ce-l priveşte, va fi cucerit de personalitatea ta puternică si de simţul umorului.

MAJORITATEA "B"
Zayn este făcut pentru tine!
Fără îndoială,cel cu care te potriveşti bine este Zayn.El este tipul cel mai misterios din One Direction. Iar preferinţele voastre sunt perfect compatibile. Adori latura lui de bad boy care ştie insă să aibă grijă de cei pe care îi iubeşte. În schimb, el iţi va aprecia sarmul si tandreţea.

MAJORITATEA "C"
Ţi ce potriveşte Liam.Alături e Liam, ai putea trăi o idilă ca în filme.El este tipul cel mai reponsabil din One Direction, "fratele cel mai mare" care are grijă de toţi iar tu adori această latură protectoare a lui. Dar ce-ţi place cel mai mult la el este maturitatea şi pasiunea pentru sport. El iţi admiră inteligenţa si sensibilitatea.

MAJORITATEA "D"
Te potriveşti cu Louis.El este cel mai mare dintre membri formaţiei, iar ceea ce te atrage cel mai mult la el este respectul foarte mare pe care îl arată fetelor. Nici nu s-ar putea comporta altfel, având in vedere că are 4 surori. De asemenea, are un simţ al umorului dezvoltat care te atrage. Tu îl seduci prin fidelitate şi blandeţe.

Majoritatea "E"
Harry e alesul! Fară indoială între tine şi Harry ar putea fi o mare dragoste.
Sarmantul în One Direction ştie să fie serios într-o relaţie, iar umorul lui te va cuceri de-a dreptul. Şi cine nu-şi doreşte să fie în compania unui tip atât de simpatic?! Bucuria ta de a trăi latura ta un pic excentrică îl vor face să se indrăgostească de tine. 




Acest articol v-a fost oferit de Flo'.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu