vineri, 24 mai 2013

Virtual Team,cel mai indragit site de catre directionere!

 
















Virtual Team este primul site romanesc care a observat trendurile directionerilor romani.Ei ne-au apreciat munca in timp ce altii aruncau cu noroi in noi.
Primul trend observat de V-team se numeste: ''Romania Needs 1D'' apoi au urmat ''Romania Is Proud Of 1D'' si ultimul dar nu cel din urma trend observat este ''We Want 1D On X Factor Romania'' cand era mare intrebare daca vor veni in Romania.(ceea ce nu sa intamplat)

 

















De la aceste articole avea sa se lege o prietenie intre un site minunat cu directionerele din Romania.
Nu am intrerupt legatura niciodata ba din contra am incercat din rasputeri sa o mentinem si am reusit.
Am comunicat pe site-urile de socializare si in cele din urma ne-am apropiat.
Cand a venit vremea sa le rasplatim munca,ne-am adunat fortele si am votat pentru ei deoarece meritau pe deplin premiul pentru ''Cea mai citita revista virtuala''.(care evident au castigat-o)
Poate multi dintre voi nu stiti dar recent acest site a sarbatorit 6 ani de existenta de la infiintare, care este un prilej de bucurie,de satisfactie si le dorim ca pe vitor sa ajunga la cati mai multi ani sa sarbatoreasca.Noi,directionerele le-am facut un mic cadou care speram ca le-a umplut inimile cu fericire.

Acum ca stiti povestea va oferim un mic interviu cu V-team,site-ul care ne-a sustinut mereu .








1. Cum a luat ființă Virtual-Team? Care este povestea site-ului?
                        
Virtual-Team a luat ființă în anul 2007, deci are la activ deja 6 ani de activitate. Ziua de 18 mai a adus crearea unui forum, într-o perioadă în care forumurile erau un mare trend. De atunci s-a auzit pentru prima oară de Virtual-Team, și de atunci sărbătorim ziua de 18 mai ca zi oficială pentru acest proiect. Totul a pornit de la o dorință de a avea un loc în care să împărțim aceleași idei și să dezvoltăm o comunitate frumoasă. Pentru o scurtă perioadă am mai avut un id de messenger pe care eram activi, un post de radio online și ulterior am trecut la site. De la apariție, site-ul a preluat partea mai serioasă a proiectului și s-a tot dezvoltat continuu, dovadă a ceea ce vedeți astăzi pe virtual-team.is-great.net. La forum am renunțat definitiv în 2011, astfel că site-ul s-a putut bucura de o mai mare atenție. Odată cu trecerea asta, Virtual-Team a făcut un pas important de la care nu s-a abătut nici în ziua de astăzi, adică și-a propus să pună preț pe calitate, nu pe cantitate, să judece obiectiv și să încerce să evolueze. Toate astea fără a obține nimic în schimb.

2. Ce înseamnă pentru voi Virtual-Team?

Pentru mine, realizatorul proiectului, Virtual-Team e, indiscutabil, o parte importantă din viața mea. Am evoluat considerabil alături de acest proiect, proiectul – la rândul lui a evoluat considerabil în tot acest timp, dovadă că lucrurile au fost tratate mereu la modul cel mai serios. Sper ca aceleași cuvinte „de bine” să le auziți și din partea celorlalte persoane care mai colaborează sau au colaborat cu Virtual-Team.

3. De unde v-a venit ideea să scrieți articole despre trendurile direcționerilor români  ("Romania Needs 1D'' și “Romania Is Proud Of 1D" "We Want 1D On X Factor Romania") ?

Am descoperit întâmplător trendurile realizate de direcționerii români într-un moment în care distribuiam pe Twitter articolele postate pe site. Auzisem despre nebunia One Direction cu câteva luni în urmă, dar pe site nu am avut niciun articol despre ei până la momentul respectiv. Am văzut în trendurile astea un prilej excelent de promovare pentru țara noastră, ținând cont că ele au fost propulsate în topul celor mai comentate 10 subiecte la nivel global. Ca urmare, a fost o decizie instantă de a vorbi pe site despre ele și, până la urmă, lucrul pe care l-am făcut nu a fost decât unul minor: am apreciat ceva ce merită apreciat. Cam așa a funcționat și cam așa funcționează Virtual-Team.

4. Ce reacție ați avut când ați fost ''asaltați'' de către fanele 1D cu mesaje pe site-ul oficial, dar și pe Twitter?

A fost o reacție total neașteptată. Asta în mod sigur. Am mai avut articole despre anumiți artiști care au apreciat conținutul nostru și l-au redistribuit pe rețelele lor de socializare, dar niciodată un feedback atât de mare. Pe Twitter în momentul acela am răspuns la fiecare mesaj pe care l-am primit, și nu a fost deloc ușor. Veneau în continuu mesaje, fiecare secundă aducea pe puțin 5, deci imaginați-vă cât de greu a fost să păstrezi un ritm constant, astfel încât să le răspunzi cu aceeași monedă celor care ți-au scris și te-au apreciat. Am făcut apoi o conexiune și ne imaginam imposibilitatea celor de la One Direction de a face același lucru. Noi am răspuns mai mult de 3 ore la toate mesajele primite. Dar a fost o adevărată plăcere să facem asta.

5. Cum de v-ați apropiat atât de mult de direcționere, când puteați foarte bine să le ignorați sau să vă axați pe alt fandom, și cum ați aflat de ele?

Noi ne apropiem de toată lumea care apreciază proiectul Virtual-Team, iar direcționerele din România au demonstrat că au făcut acest lucru. Am aflat despre ele chiar în momentul în care am primit un feedback de pe urma articolelor scrise despre trenduri. Evident, ne imaginam că și One Direction au fani în România, dar nu am crezut niciodată că ei sunt atât de mulți. Și când sunt atât de mulți fani care iubesc un lucru și te mai și apreciază, n-ai de ce să-i ignori. Sau cel puțin n-ar fi corect să faci asta.

6. De ce ați ales să ne ajutați, automat prin articolele voastre ne-ați creat o imagine pozitivă și nu negativă cum o fac alții, catalogându-ne inculte etc.?

E un lucru normal să apreciezi ceva ce merită apreciat. Am mai spus. Cu ce drept să consideri pe cineva incult atâta timp cât nu face altceva decât să creadă în visul lui? Voi ați demonstrat că aveți un vis și că sunteți capabile să faceți orice pentru el. Articolele de pe virtual-team.is-great.net nu au reflectat decât un adevăr desprins din lucrurile realizate. Nu am postat niciodată materiale pentru numărul vostru mare, nu v-am îmbătat cu apă rece, câștigându-vă de partea noastră și spunându-vă lucruri care, în mod sigur, nu aveau cum să se adeverească, ci doar am reflectat o realitate. Dacă voi ați apreciat acea realitate și ați revenit pe Virtual-Team, înseamnă că ajutorul a fost reciproc.

7. Ce părere aveți despre fanele One Direction din România?

Putem fi siguri de câteva lucruri: fanele One Direction din România sunt extrem de numeroase și își merită indiscutabil titulatura de „fan” pentru felul în care-și fac treaba.  Nu le cunoștem personal, dar sunt niște persoane minunate care se oferă mereu să ne ajute atunci când avem nevoie. 

8. Cum credeți că va evolua Virtual-Team? Unde îl vedeți peste 5 ani?

Aș vrea să știu și eu cum va evolua Virtual-Team în următorii 5 ani. Chiar aș fi curios! E greu totuși de anticipat. Important e să reziste. Dacă o va face și ne vom reauzi peste 5 ani cu un alt interviu, cu siguranță veți sesiza că a evoluat. Asta vă pot garanta! :)

9. Cea mai mare realizare a echipei Virtual-Team?

O variantă ar fi să considerăm cea mai mare realizare chiar faptul că am rezistat 6 ani sub același nume, fără ca acest proiect să fie într-un fel sau altul influențat. Statistic vorbind, indiscutabil, cea mai mare realizate e premiul pentru „Cea mai citită revistă online”, pe care l-am obținut chiar luna trecută în cadrul galei Radar de Media. Până la urmă, e important că putem vorbi despre realizari, și chiar nu mai contează dacă ele sunt mari sau mici, atâta timp cât sunt.

10. Un mic mesaj pentru toate direcționerele care vă apreciază?

Vă mulțumesc tare mult pentru toate aprecierile și pentru că ne ajutați mereu să facem diferența atunci când avem nevoie! N-aveți idee de fapt cât de mari sunt mulțumirile! Sper să citiți în continuare virtual-team.is-great.net și să continuați să credeți cu tărie că într-o zi vă veți vedea preferații și aici în România! Un VT HUG mare cât să vă cuprindă pe toate!


Daca doriti sa cititi sau sa aflati mai multe despre V-team aici  este site-ul oficial: http://virtual-team.is-great.net/
Twitter: https://twitter.com/vteam

Acest articol a fost realizat de catre Yasmina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu